EL Rent A car

изнајмување на автомобили

Најдобри возила по најдобри цени во Скопје!

тел: 077 728 280

Renault Talisman

RENAULT TALISMAN

2017

Opel Insignia

OPEL INSIGNIA

2018

BMW X1

BMW X1

2016

ДРУШТВО ЗА ТРГОВИЈА И УСЛУГИ ЕЛВАНГЕН ДООЕЛ СКОПЈЕ
УЛ. ТРНОДОЛ БР. 1 КАРПОШ, СКОПЈЕ

ТЕЛ: 077 728 280